Fyrklöver!

Tjo.

Då har jag vart och lirat innebandy match. Grymt kul :) För vi spöade grabbarna och det var dom inte berädda på..haha :)

Idag har vi möblerat om lite här hemma, så nu börjar det bli lite mer ordning. Ställde vitrinskåpet inne i köket istället för i vardagsrummet. Mycket bättre! Så imorn ska jag ta mig av "the master bedroom" Men finns inte så mkt jag kan göra därinne än, för vi måste köpa en ny säng. Har bara sängkavlarna än så länge. Men det hinns nog med iaf :)

Ska även och hämta lite post som vi fått hem till Slagga. Sedan vid 16 tiden ska vi åka till Arvika med laget och inventera lite så vi får ihop lite pengar. Inte allt för roligt, men ett måste!

Heras!

                                                                                                             60849-9Gos Slobban :)

En helg i Uddevalla

hejhopp

I helgen var jag och hälsade på Anna-Lena i Uddevalla. Åkre tåg från Karlstad 14.15 på lördag, va framme 18.10. Var en lite annorlunda åktur. Fick byta till buss i Åmål för att bara åka i ca 30 min, för att sedan byta buss i Skåpafors. Måsta vara världens minsta håla...haha. Det var en liten busskur mitt ute i ingenstans, och endå stor det på kuren, SkåpaforsTERMINALEN. haha, det kan inte vara en terminal när det inte finns nånting runtomkring. Bara skog, åkrar och en väg. Där fick jag iaf vänta 30 min på att nästa buss skulle komma och ta mig till Uddevalla. Va ganska komiskt iaf.
Väl framme så lagades det god mat och vi drack vin och surrade. Det värsta som hände var att min digital kamera for i golvet :( *ledsen* Fan vettu vad förbannad jag blev. (inte jag som hade sönder den heller) Men men, hon ska hjälpa till och betala en ny så det är bra!
Väl ute på krogen var det inte så fasansfullt kul. Va på ett ställe som hette Mortens, där var det inget annat än massa folk som satt "ute" och rökte så därifrån gick vi snabbt. Drog på Harrys istället. Va inte så kul där heller om man tänker efter så vi gick hem istället. Vi hade iaf kul på vägen hem :) haha....

Idag har jag fixat och donat hemma lite och vart och handlat lite mat, så ikväll blir det tacos för ovanlighetens skull :) *mumma*

Imorn är det match igen mot grabbarna, ser jag fram emot.

hears!

Miss i nassen :)

Hejhej...

Idag har jag och Christian vart ute och åkt lite bil och kollat läget runt Vänern :) Hittade ett jätte fint ställe med camping, strand och klippor :) Riktigt mysigt!



60849-8Våra skuggor i vattnet


När vi kom hem så har jag fixat och trixat en massa. Bla gjort om i fotoalbumet på NL, så det är bara att kika in och kolla läget :)

Nu sitter jag och pratar med Anna-Lena på MSN och tankar hem massa musik. Trevigt att prata med nån så här mitt i natten :)

Imorn ska jag iaf försöka fixa iordning det sista här hemma i lägenheten, så folk kan komma och hälsa på utan att jag behöver skämmas...haha...

Till helgen ska vi på invigningsfest på Nässjös nya nattklubb (Hotellet som Andreas Johansson i FBK äger). Det blir spa för tjejerna och golfrunda för killarna på dagen, sedan bjuds det på middag och överraskningar innan "allmänheten" får komma in. Det ska bli jätte kul. :)


Mumma :)

Mumma :)


Bull Bakning :)

Håller på att baka bullar för fullt nu :) mmm, ser såå gott ut! Har gjort 65 st till och med. Så nu blir det äta av :)

Pratade med Bella förrut, hon är ute och fiskar (Hon fick en öring även)...vill också fiska juh. Tur jag åker hem till sommaren, då ska det fiskas ute i Tynderö, MKT! Så mysigt att sitta i kvällssolen och fiska. Sen Grilla fisken och äta med kokt potatis och grönsaker och nån god sås. *mumma*

Undra vad man ska hitta på ikväll då?!

Heras, nu ska jag äta bullar och dricka mjölk :)



Köket!

Köket!


Keso & Bananer

Igår hade vi innebandy träning. Va hur kul som helst. Vi lirade match mot ett kill lag, jävla roligt o tunla grabbarna måste jag säga :) haha....Match igen mot grabbarna på tisdag!

Idag har vi vart och handlat lite nödvändigheter. Lite blommor till fönstren, shampoo, balsam, duschcream, diskmedel, sköljmedel, mat och sånt. Tänkte även köpa en matta man kan ha på balkongen, men fanns ingen som va så stor som vi behövde. Måste fråga mamma o pappa om dom kan kolla hemma i Sundsvall om det finns.

Nu har jag gjort jätte fin i köket, flyttat micron och ställt fram diskstället istället, blev mkt bättre :)

Idag klockan 21.00 på 4:an är det en domkumentär om Tille Lille....Måste ses, även fast man kommer gråta :(

Hears!



Rolig helg!

Tjoo.

Denna helg har varit mkt rolig :)
I lördags kom Anna-Lena hit och vi for på Schlager party. Trevliga människor och BRA musik :)
Lordi vann juh, hur bra var inte d?! Mkt bra, mkt bra! Tjohoo :)

Vi hann tyvärr inte se omröstningen för taxin kom kvart över 11, så Crippe ringde och sa det till oss när vi va på BMB. Då blev vi mkt glada :) Det bästa va när dom ropade ut d i högtalarna och hela BMB jublade sen rullade låten ut ur högtalarna till allas glädje :)

I går va vi bara hemma och slappade, såg reprisen på röstningen som vi missade i lördags sedan blev det tacos och hockey VM final. Den gick juh också vägen. Helt sjukt, OS-guld, SM-guld och VM-guld samma säsong :)

Idag regnar och åskar det här i Karlstad. Lite mysigt faktiskt.

Imorn ska jag lämna in bilen på lagning. Dörren ska lagas. Tur jag får ha hyrbil hela veckan iaf :)

Heras!

Go Lordi... :)

hejhopp...

Sitter nu o väntar på att åka på Schlager fest....hämtningen kommer halv 7. Och Anna-Lena är på väg hit med tåget nu också...hon ringde halv 4 och sa att hon ville komma till Karlstad...så hon satte sig på tåget och kommer vara i Karlstad halv 8 :) Så ikväll blir det party! :)

Igår laddade jag hem massa roliga saker. bla, Iron Maiden konsert, Michael Jackson konsert, Metallica dokumentär, Sällskapsresan, Jönssonligan, Trolltyg i tomteskogen, Pirates of the carribean, Disney filmer mm...kul att ha och titta på när man har lite att göra.

Annars idag har jag inte gjort så himla mkt. Vaknade först halv 11 och tänkte att jag kunde vila en stund till, nästa gång jag kollade på klockan var den nästan halv 2...ojoj..fick lite panik då. men men, skönt att sova ut på helgen juh :)

Hears imorn...

Riktig slappar dag :)

Godmorgon!

idag regnar det...igen. Trist och grått. Men endå en äkta "vara inne och pyssla och mysa dag" :) Och det är precis vad jag ska göra idag. Önskar att jag hade en symaskin bara. Måste önska mig en sånn när jag fyller år.

Lyssnar på Lars Winnerbäck nu, han e ganska bra endå. Har aldrig gillat sån musik, men när man verkligen lyssnar på texten så är det ganska bra :)

Nu ska jag ringa och väcka Janie..och äta frukost.

Hears...

Lordi!!!

Lordi!!!


Eurovision porr contest?!

Har nu sett eurovision song contest. Vad ska man säga? Porr, porr och åter porr....helt otroligt. Anporra, eller jag menad Andorra, va fan va d? Herregud! 4 halv nakna tjejer som släpade stolar efter sig. Och Island som fick massa BU rop när hon kom in och gick av scenen...ojoj.
Och Litauen som enbart sjöng "We are the winners of eurovision" hela tiden, och dom gick vidare. Vilket skämt! haha...

Lordi och Carola var bäst! Helt klart!

Idag har jag förövrigt varit och köpt gardinstänger och gardiner, så nu börjar det likna nått här hemma :) Nästa vecka blir det resa till Örebro och IKEA för mer inhandling. Bla ny säng, soffa, sko/hatt hylla, spegel mm.

Heras!

AF - vilket skämt!

Har nyss vart på möte på AF, vilka jävulska mongisar som jobbar där. Dom vill hellre att vi ungdomar ska skaffa praktikplatser istället för ett riktigt jobb. Och gå på museéum och förelösningar och lära sig skriva arbetsansökningar. Jag har haft jobb hela mitt liv och vet hur man skriver en ansökning, så Nej, tack! Va fan, man får exakt samma lön på en praktikplats som man får när man inte gör nånting. Less jag blev. Så jag sa att jag inte tänkte gå på nån praktik, utan hellre skickar in CV och brev till olika R I K T I G A jobb. Och skulle jag ha gått med på att vara på en praktikplats så hade jag inte kunnat åka hem över sommaren heller, för dom varade i 8 veckor. Så jag ringde till Crippes mamma och fick jobb direkt på Oscars. Hellre det än att vara kvar i Karlstad själv hela sommaren och praktisera. Haha...där fick dom!

Snart ska jag åka iväg på innebandy träning med mitt nya lag (BKI Sunnanå) för första gången. Ska bli mkt kul! :)

Efter det ska jag fortsätta att fixa och dona i lägenheten.

Igår formaterade vi om hela min dator så jag fick sitta och lägga över alla bilder på CD skivor. Gissa om det tog tid. Haha...12 skivor med bilder blev det tillslut :)
Så nu måste jag även ladda hem ny musik och sånt också. tar tid, men är endå kul att omorganisera allt. Så man har allt i ordning och så.

Nu väntar jag på att Janie ska komma in på msn så vi kan snacka lite via webcamen :)


Hears!

Right now

Äntligen, Äntligen är alla våra saker nere i Karlstad och inne i vår nya lägenhet :)
Igår morse klockan 08.00 kom flyttkillarna från Timrå och Karlstad Express med alla saker. Dom bar o bar o släpade, men det gick väldigt snabbt. 09.30 var dom färdiga och allt var på sin plats :)
Nu är det bara att packa upp allt ur kartongerna och fixa och dona, vilket jag tycker är jätte kul :) Älskar att pyssla och dekorera. Ska även försöka bli bra på att sy och sånt. Ska iaf försöka göra mitt bästa nu när jag inte har så mkt annat att göra på dagarna...

Lägenheten är iaf ca 85m2 med 3 rum och kök och stor balkong. Så mysigt. Nu längtar jag bara tills Slobban kommer ner från Sundsvall. Han bor hos Anna-Eva nu, tills vi kommit på hur vi ska få ner han. Tror att vi ska vänta tills vi åker hem på semestern och ta med han ner när vi far ner igen. Får se.

Just nu håller jag på att tvätta alla sängkläder och handdukar. Ska snart gå ner på PeKåS och köpa ketchup, ska laga mos o korv tills Crippe kommer hem. Sen kanske vi åker på Jysk och köper gardinstänger och panelgardiner. Skulle även vilja köpa krukor och blommor, men det tror jag inte jag hinner med idag. Just d ja, taklampor m å s t e jag köpa idag.
Intresseklubben, antecknar flitigt va?! ;)


Hears!


••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Du som hade allt att säga
Säger ingenting
Dina tankar dom hörs endå
Din tystnad säger allting
Dina läppar vet
Men inte just nu kan förmå

Dina fingrar räknar du månader
Och i själen så räknar du sår
På papperet framför dig
Som är så fullt av små streck
visar ett streck för varje år

Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst, Anna
Anna....

På kvällen går du ner till parken och
Viskar tyst över dyerna
Och fastän dom aldrig svarade
Så vet du att dom förstår
För höstlöven som virvlar runt dina fötter
Ska bara dina ord

Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst ,Anna
Anna....

Du springer över tundrar
Och skriker hög
När du vet att ingen annan ser
Du vandrar längst järnvägsspåren
Du älskar
Och vinkar åt tågen och ler
Sen sätter du dig på ett
Café nånstans
Och bjuder dig själv på teé

Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst?
Varför är du så tyst, Anna....
Anna....
Anna....
Anna....

♣ Thåström - Varför är du så tyst ♣

Solbränd :)

Nu är vi nerflyttade till Karlstad på heltid. Får lägenheten på måndag, så bor på hotell tills dess :) Men ska bli ruggigt skönt att får fixa till o dona i lägenheten....

Imorse var jag ute och gick i 1½ timme i solen. Såå underbart härligt. När Christian tränat klart gick vi o satte oss på en uteservering och käkade, sen lade vi oss vid älven och läste lite och solade :)

Efter en heldag i solen så la jag mig och vilade när vi kom hem, råkade även somna i 2½ timme..hehe. Skönt!

Nu har vi precis varit på Harrys och käkat god mat.

Hoppas på att det blir lika fint väder imorn så jag kan ut och gå eller springa på morgonen igen. Sen lägga sig vid älven och sola :)

Nuså Janie nu har jag uppdaterat lite. Kommer bli bättre med det när vi flyttat in i lägenheten.

Hears /Touse


RSS 2.0