Flyttning, Åre, Karlstad, Sthlm

Imorgon går flyttlasset ut ur lägenheten.  Sak bli skönt att få det gjort, men endå stressigt. Alla saker o kläder o allt ska ut till Söråker. Men jag vet inte hur jag ska göra med alla kläder som jag måste ha med mig till Karlstad igen nästa vecka. men men, det löser sig väl. Har iaf packat allt som ska med till Åre på torsdag :) Längtar så sjukt mkt :)

På Onsdag ska Slobban till veterinären och kastreras. Han börjar bli STOR kille nu.

Nästa helg(6-7 Maj) ska alla Färjestads tjejer till Sthlm och gå på Wallmans salonger, ska också bli kul! Mkt nu. Är även Takida i Karlstad den 5 Maj. Vet inte hur jag ska hinna med mig!

Nej, måste rusa ner till tvättsugan nu, hinner inte ens tvätta på dagtid så måste göra det på nätterna..hehe...

Hears!


Crippe och jag efter SM-final vinsten :)

Crippe och jag efter SM-final vinsten :)


SM-GULD!

fan alltså, så jävla roligt :)
Färjestad och MIN Älskling har vunnit SM-guld :) Går inte att fatta än och då har det gått 5 dagar sen det hände :) Är så jävla GLAD!

Har varit mkt firande i veckan kan jag lova! Tisdag, onsdag, torsdag, fredag och idag :) och till veckan på torsdag åker vi upp till Åre och då lär det juh bli mer firande :) längtar grymt mkt!

måste rusa..hears :)



Takida - Så jävla grymma :)

Takida :)


Jag med halva Takida :)

Jag med Takida :)


bästa låten, nu och för alltid!



I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still i´m feeling cold

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still i´m feeling cold
I had a demon in my head
I dont know what I said
I´m so sorry for the stories that I’ve told

Now that it´s for real
And you know it
I´m just gonna let it out
I´m just gonna let it out

I´m having nightmares all the time
For reasons I cant find
It´s getting darker now
But I wont close my eyes

Now that its for real
And you know it, you know it
I´m just gonna let it out
I´m just gonna let it out
Oh yeah

Since now Im gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own
It´s brighter now
I will make it on my own

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still i´m feeling cold
Yeah...Oh yeah, oh yeah, oh yeah

Since now I´m gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own
Since now I´m gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own

Its brighter now
I will make it on my own

//Takida - Jaded

Graninge,Avslutning med brudarna...

Va längesen jag hade så himla kul som jag haft nu i helgen.
Jag, Bella och Christine for upp till Graninge i fredags vid halv 4. Men innan vi for iväg stannade vi på Inez i Sörberge och köpte mat...och jag måste säga att det var den suraste jäveln jag mött som jobbade där. Får man vara så sur? Man blir förbannad. När vi hade käkat klart gick vi på macken och köpte snus och dricka och där jobbade det också en surkärring. Fan alltså, man blir så less. Trode att man skulle va trevlig när man jobbar i affär, men tydligen inte! Less vart vi iaf. Men det hade vi glömt när vi satte oss i bilen och for :) Vi sprätte en cider när vi svängt ut från Timrå komun *mumma* äntligen på väg :)

Väl framme (tog ca 1 timme) så packade vi upp all mat och dricka och tittade lite på TV innan Malla och Anna kom runt 6, halv 7 tiden. Då började festen :) Vi spelade Så det kan låta och sjöng och dansade :)
Malla och Bella gick och la sig vid 12, men jag, Anna o Christine fortsatte an stund till. Jag hade en skiva med bara svenka låtar på som jag tyckte att dom skulle lära sig, och det gick faktiskt ganska bra :)

Lördag morgon klev vi upp vid halv 10 och såg att det va jätte fint väder :) Så upp ur sängen och käkade frukost. Letade reda på ute kläder till oss allihop. Hittade tillslut. Sen va det bara pulkbacken som gällde. Vi byggde hopp och drack öl och cider, filmade med videokameran och knäppte massa kort :)
Vid 1 tiden kom Sanna och Elin så då var det innebandy finalerna på TV som gällde, spännande. Tillslut stod IKSU som vinnare för damerna och AIK för herrarna. När dom va slut hade även Anna-Eva, Helena, Camilla och Anneli kommit. Så då var det dax för maten. Vart tacos, så jävla grymt gott :)
När maten va slut var festen redan i full gång :) Även här var kamerorna och videokameran med :) Vi sjöng och dansade, lekte "Jag har aldrig" och hade stor utfrågning med Anna-Eva och Anna. Tillslut kom alla sanningar fram. Hahaha....så jäkla roligt :)

På nattkvisten kom jag och Anna-Eva på att vi skulle ut och leka i snön. Så på med täckkläderna och ut i snön :) Anna filmade flitigt :) Lekte wrestling och efter det kom vi på att vi skulle spela in lite blair witch project. Så Jag, Christine, Anna och Anna-Eva smög upp till det andra huset där Sanna, Helena, Camilla och Elin sov för att skrämma dom lite....haha...vi skrattade så vi fick alldeles ont i magen. Det hela slutar med att vi ser ett tåg och kommer på att vi ska stoppa det. Så allihopa börjar skrika och springa efter tåget...haha...man blir knäpp på fyllan :) Men KUL var det!

På söndagen hade vi slöar dag framför TVn. Hockey JUBEL när Färjestad vann första finalen också :) :) :)

Idag har jag packat nästan allt i lägenheten och imorn ska jag hämta fler lådor och packa det sista. Ska även till Jennie och fira hennes farmÅr som fyller 70 år på torsdag :)

Näe, nu ska jag se på American Idol.

Hears!

Underbara Färjestad!

hahahahahahahahahaha.....ja, jag är så sjukt jävla GLAD nu så det finns inte..ojojoj....Fattar inte att Färjestad vände o vann. Vilken jävla match, vilken vändning!
Har skrikit så jag e alldeles hes och jag tror jag har väckt hela Sundsvall och Timrå..haha, men det är det värt :) :)

Så till veckan åker jag ner till karlstad igen, ev m Jannice, för att se finalerna :) Åker kanske till GBG nästa helg för att se matcherna där också :) Ska bli sååå kul :)

Imorgon bär det först o främst av till Graninge city by night :) för lagavslutning med innebandyn. Även det ska bli GRYMT kul! Jag och Bella har för stekt köttfärs idag så det stått härliga till (ska käka tacos).
Så imorn vid 12 kommer Bella o hämtar upp mig hos henne så vi kan åka till hennes jobb o göra klar alla lekar o tävlingar som vi ska ha :) Efter det åker vi in till stan o hämtarupp Krisse, sen bär det av. *längtar*

Nu har Bella gått o lagt sig, hon ska upp 05.15 imorn, tror inte att hon kommer klara av det, men jag får väl sparka ur na ur sängen..haha :)


Sweet dreams!

På lördag är det F E S T !!!!!!!!

♥puss♥



JAAAAAAA!

tjohoo.....vilken skön seger :) 6-1 mot j***a HV...haha.....Liv va en sopa i målet även...moahahahaha.....bara hoppas att det går lika bra på torsdag när det är avgörande!

Nu ska jag försöka packa ner det sista av alla små prylar som ska med i flytten, som är nästan allt. Jag är så dålig på att kasta bort saker. Skulle kunna kasta bort hur mkt som helst egentligen..men men.

hears!

♥En silverslant för dina tankar, jag vill veta vad som finns, bakom orden som du säger mig, är det en dröm, det som jag får ifrån dig?!♥


Skit väder!

Idag är det en måste match för FBK....så jävla nervös nu så jag vet inte vad!
Jag och Anna-Eva ska bänka oss framför Tvn nu snart och först se på BB, sen är det match för hela slanten!


Höres senare!

12 storlekar större än Janie!

haha!

Har vart på IKEA idag m Janie..gick på Vero Moda o hittade en skit snygg tröja, men såå klart var den trasig o det fanns ingen mer i storlek S....så jävla less vart jag då! Men hittade iaf en kortärmad kofta o ett linne. Hade inte kortet med mig, så Janie fick betala..haha :)
Sen for vi in på stan o gick på Jop´s o åt jätte GOD mat :) kött, pommes o bea *mmm*

Medans Janie va på sin teater så kollade jag på BB och Outsiders.
Alltså, är folk dum i huvvet?? Låta en 20 månaders gamal unge träna 3 ggr i veckan o ge honom proteindrinkar? Är det rätt d??????
Och tjejen som skulle bli nya popstjärnan, haha, va va d för nått? Ett skämt? Ja, herregud!!!!!

Anna o Janie kom iaf efter det och jag o Anna vart tvingad o följa med Janie på macken för hon vågade inte köpa tamponger själv..haha...SOPA! Janie: ALLA tjejer har mens(i vanliga fall)... :) hehe...
Tillslut fick vi iaf sätta oss i soffan och äta ost o kex o se på Lolo Ferrari, med världens största bröst. Vilken lurad människa. Karln hennes måste juh va dum i huvvet!
Ja, har bara sett massa dårar på TV idag! Men kul har det vart iaf! :)

Imorn bitti ska jag till frissan o klippa mig, vet inte hur än, men det märks väl!

H€a®s :)

♥ Saknar dig honey ♥

RSS 2.0