Rubrik?

Vi vann första matchen :) med 5-0 (jag gjorde 1+2) :) Så nu är det avklarat, känns skönt. Va även på jobbet igår på introduktion, gick bra. Så på måndag börjar jag jobba. Tjohoo.

Ikväll ska vi på FBK Höstfest, ska bli kul. Hoppas det kommer mycket folk, roligare då :)
Men innan det ska jag och Michaela på stan och kanske shoppa lite.

I torsdags kom det en familj och köpte soffan som vi lagt ut på Blocket.se, så nu är vi av med den också :) Hoppas bara vi får vår nya till veckan.

Ska fixa lite nu, hears!

Imorn börjar jag jobba :)

YES! YES! YES!

Va på intervju imorse och fick jobbet direkt, är såååå GLAD :) hihi.....Dom var så nöjda och tyckte att jag var perfekt! :)
Känns jävligt skönt att få nånting att göra igen.

Snart ska det komma nån och titta på vår soffa som vi lagt ut på Blocket.se, hoppas dom vill ha den. Vi har beställt en ny från IKEA som kommer nästa vecka! Så snart, snaaart börjar vi få riktigt fint här hemma. Har även nyss storstädat och donat.

Ikväll har jag min första match med Sunnanå, borta mot Munkfors. Ska bli kul, men är lite nervös. Men det går nog över :)
Crippe har också match i Hammarö mot Linköping. Spännande.

Näe, nu ska jag gå och hänga tvätten.

Heras!


Snö?

Tjo!

Igår åkte Anna-Eva hem :( Tråkigt! Men hon kommer ner snart igen och då tar hon med sig Malla och Bella också :)
Men innan dom kommer ner så ska mamma och pappa komma när jag fyller år (8 september) och Janie helgen efter...tjohooo..längtar! :)

Just nu öser det ner ute, ser nästan ut som att det snöar...Mysigt! Men liiite för tidigt för snö än va?!

Ikväll ska jag på träning igen, har vår första tränings match på torsdag. Ska bli grymt kul :)

Näe, nu ska jag fortsätta surra med Janie!

Hears!

PARTY MED ANNA-EVA!!! :)

60849-3460849-3360849-3260849-3160849-3060849-2960849-28


En vecka med Anna-Eva :)

maja
Tja!

Nu sitter Anna-Eva på tåget på väg hit till mig :) Hon ska vara här hela veckan. Ikväll ska hon även vara med och träna innebandy med mitt nya lag. Ska bli sååå kul :)

Just nu sitter jag och surrar med Janie på webcameran på MSN, alltid lika roligt! haha

Tror även att jag ska åka och kolla vad tatueringen som jag vill göra kostar idag.

Återkommer, hears!






60849-27


Helgen som gått...


60849-24I fredags var Michaela och Christopher här på grill party. Var hur kul som hellst :) Kvällen inleddes lugnt, men blev allt med tjoig och tjimmig :) Mest av mig och Michaela. När friidrotten var slut tävlade jag och Michaela i "högt eller lågt?" Den som gissar fel (om det är högre eller lägre på kortet än 7) får dricka en snapps. Kan säga att det blev rätt många snapps..haha :) Sedan fick jag, ensam, utklassa Crippe, Michaela och Christopfer i Geni...mohahaha...jag var grym :)
Vid tolv gick jag och Michaela på Arena och dansade utav bara den...hur kul som hellst.

I lördags var det enbart TV tittar dag, såg all friidrott och massa annat tjaffs, men skönt att bara slappa!

Igår var det tränings dag med innebandyn, först löpning + styrke i 2½ timme ute, sedan lunch och möte. Efter det var det inneträning i 2½ timme. KUL med jobbigt.

Idag är det jätte tråkigt väder, så man blir väl inne och städar och donar hela dan. Men imorn blir det JÄTTE KUL, för då kommer Anna-Eva hit och ska vara här hela veckan :) tjohooo...längtar jätte mkt!


grillfest

Hears!


IKEA besök

Har vart på IKEA i Örebro idag med Michaela. Shoppat för 1248 kronor. För det fick jag:

* Badrumms fylla
* Badrumms matta
* 2 Gardinstänger
* Gardinstängs knoppar
* 4 Vaser
* 8 Korgar
* 2 Glas skålar
* Glas
* Osthyvel
* Spegel
* 4 Bambu växter
* 2 lampor
* Pläd
* 2 handdukar
* Papperskorg
* Kavel

Man får rätt mkt för pengarna på IKEA :)
Så nu har jag satt ihop badrummsskåpet och fyllt upp det med saker, riktigt fin blev d :)

Imorn kommer Michaela hit då ska vi rensa och kasta bort massa skrot + att hon ska få massa kläder som jag inte vill ha kvar. Blir trevligt :)

Nu ska jag läsa klart min bok och sen sova.
Gonatt

Hears!

(Färjestad vann idag med 4-3 över TPS Åbo i Nordic Trophy)







Michaela och Touse





hejhopp

Ännu en dag kantad av Friidrotts EM. Och idag fick vi GULD så underbart. Man kännde nästan hur tårarna kom, även fast man visste att Carro skulle vinna! :)

Har vart med Michaela hela dan idag. Förrutom att kolla på EM har vi, vart på stan, käkat lunch, somnat i soffan, letat kattungar på Blocket, köpt glass av glass bilen och kollat på Biggest Looooser. Trevligt värre.

Får se om det blir fint väder imorn, annars kanske vi åker till Örebro och IKEA.

Nu ska jag faktiskt gå och möblera om lite och slänga bort massa onödigt skrot.

Kraaaaam

Michaela och Touse
Touse & Michaela i Nässjö (Juni)

Saknar er där hemma

*gäsp*

Vaken tidigt idag, för en gång skull :) Skjutsade Christian till träningen och resan till Finland/Åbo, så nu orkar jag inte sova nå mer. Måste juh se på EM när det börjar klockan 10.00, så lika bra o va vaken.

Är samma fina väder idag som det varit nu i flera dar, så kanske blir beachen när EM har paus mellan 12.30 och 17.00. Skulle va skönt!

Ska väl gå och göra nån frukost nu, men vi höres senare idag!

Kul att så många hemifrån läser och ser vad jag har för mig *vinkar* hihi...KRAAAAM

Händelser!

Yes!

Idag har jag färgat och klippt håret, så nu är jag mörk igen :) Är väldigt nöjd med färgen, men mindre nöjd med klippningen. Varför klipper dom ALLTID för mycket??? Men som tur är växer det ut ganska fort.

Har även hunnit med att sola och bada på "Bommsta" med Michaela, mkt trevligt och varmt.

EM har man inte heller missat. Suttit bänkad varje gång Sverige deltagit. Tragiskt att en i Sverige redan hunnit göra bort sig och varit full. Men presterar man dåligt kanske man måste ta till andra åtgärder...Men endå ingen ursäkt och mycket pinsamt!

Imorn kommer Michaela hit vid halv tolv när Carro tävlar igen, blir kul :)

Annars i veckan ska vi åka till IKEA i Örebro nu när grabbarna åker till Finland och Åbo och lirar matcher. Kan ev bli att vi åker till vatten parken i Sunne till helgen när dom kommit hem, annars blir det nån grillning.

Nu ska jag  lägga mig och kolla i IKEA katalogen.

Heras!

Underbara sommar!

Har nyss kommit hem från "Bommsta", har vart där hela långa härliga dagen. Har tagit jätte mkt idag :)

Snart ska vi sätta oss på ballkongen och äta ost & kex och dricka vin och öl, underbart! Älskar verkligen sommaren då man kan vara ute hela dagarna och kvällarna utan att pyllsa på sig massa kläder (och nätterna om man vill) ...I´m lovin it!

Puss hej

Hears!


Rymmarn

Rymmarn
så där ja....nu är man ny äten...så himla gott med tacos :)
Imorn ska vi gå ut och käka och dricka lite vin/öl och bara ha d härligt. Men först blir det sol och bad på "Bommsta" igen. Underbart ställe. Fin strand och lååånggrunt.

Under middagen lyckades Slobban även få lös skyddet vi satt mellan vår och grannens ballkong, så han inte ska smita över. Men det gjorde han idag. (Han har gjort det en gång tidigare också, innan vi satt dit skyddet) Så jag fick springa ner och över till grannen(igen) Den här gången slapp jag iaf gå upp och leta, för hon hade med sig han ner, pinsamt värre när hon även sa att hon var katt allergiker...skit unge... ;) Så nu har vi bättrat på skyddet ännu mer, så vi får hoppas att det håller.

Nu är det Beck film tajm

Hears!



Fortfarande sommar!

vilken underbar dag!
Har vart på beachen hela dan och solat och badat :) Ikväll blir det tacos, vin och lite mera godsaker :)

Så sjukt varmt ute, just nu är det här vid mitt fönster 42,8 grader (i solen, men endå) och på baksidan i skuggan är det 31,4 grader, Loveley!

Tror jag ska gå och sätta mig på balkongen en stund och läsa min LiZa Marklund bok - Nobels Testamente. Rekomenderas!

Återkommer...

Besök!

Har pratat med Anna-Eva idag, hon ska förmodligen komma och hälsa på mig vecka 33, tisdag-söndag lutar d åt. Ska bli hur kul som hellst :) Ev, kanske Janie också, om hon får katt vakt.

Och så kanske Anna-Lena ska komma upp när jag fyller år. Önskar att d va fler som kunde komma då, men det är Nordic cup den helgen så det blir svårt. Men kul att Anna-Lena kanske kommer iaf. Ska ordna nått party då tänkte jag.


Snart ska jag åka och hämta Christian när han kommer hem från lägret. Ska åka på Vedugnen och käka god mat och bara mysa :)

Heras


Slobbis





snyggast.nu

snyggast.nu


haha, kan man lugnt säga :)

RSS 2.0