ÅRE!!!!

Tjohoo...om 2 timmar går bilen mot Åre :)
Ska bli sååå kul.....
berättar om allt(nästan) när jag kommer hem igen ;)

Pusshejje

Räggårdsviken


Idag har jag och Johanna varit till Räggårdsviken och spanat på den fina utsikten i vår solen :) Mysigt.
Annars så har jag varit till frissan (äntligen) och sedan käkade jag och Christian kina mat på 91:an...mummsfillibabba :)







Fredagen den 13:e :)





Helgen som gått....

Nu har Malla åkt hem :( Blev så tomt...men vi ses juh till sommarn igen när jag kommer hem. :)
Vi har haft sååå kul dom här dagarna..Malla har shoppat och shoppat..hihi.  Fredag & lördag var det partaj hos Johanna. Johanna slutade 16 på fredag så jag, Malla och Christian satt på en uteservering i solen och drack cider och öl innan hon kom hem, mycket mycket trevligt. Sedan var det, jag, Malla, Johanna och Christian som satt och sjöng och spelade kortspel och drack en massa...super roligt!!

Ska iaf snart åka och hämta Johanna när hon slutar så ska vi handla mat och göra en god söndags middag här hemma. Sen lär jag, Johanna och Christian spela kort och se på TV. Alltid lika kul :)

Kort från helgen kommer senare....

Hears!

Malla, Tacopaj och Kortspel

Nu äntligen har jag fått penicilin....hoppas det går över lite fort nu då. Har såå mkt jag och Malla ska hinna med nu i veckoslutet :) Malla kommer hit imorn klockan 22.00, längtar så mkt. Blir vila som gäller imorn också, så jag kan jobba lite på torsdag, fått semester på fredag och är helt ledig i helgen så det är perfa :)


Några kort från Mallas 30 års fest :)

Ikväll har jag och Johanna gjort tacopaj till oss och Christian..super god blev den. Sen har vi bara slappat, sett lite på hockeyn och spelat kort.

Nu blir det sängen.

Hears!

Sjuk igen....

...Faaan vettu :(
Så sjukt ont i halsen. Ringde till sjukvårdupplysningen igår, då sa dom att det måste gå 3 dagar inan man kan ta ett hals prov, så då ringde jag idag, då sa kärringen att man behandlar inte öroninflammation och halsfluss numera, för då kan inte kroppen läka det själv nästa gång. Jävlar vettu. Har aldrig hört talas om nå dyligt. Jag kan inte svälja mitt eget saliv utan måste spotta hela tiden, kan inte dricka, inte äta...så vafan ska jag göra då? Jo, jag ska dricka mycket och få i mig mat....men IDIOT, kan inte svälja för fan. Ja, då får du ringa vårdcentralen direkt imorgon bitti, säger fansskapet.  Fy faaan säger jag. HATAR RÖDA DAGAR!!!!!!

Så nu ligger jag nerbäddad i soffan med TV och dator och Christian springandes med att hämta tabletter som jag försöker få ner med glass. Men det går inte så bra.

Måste iaf vara frisk på onsdag då Malla kommer hit och ska vara här till på söndag...då ska vi ha såååå kul :) Längtar!!!!!

Näe, nu skaja försöka sova lite...hears!

Stor golfarn..hehe

Goddag!

Igår var jag, Johanna och Christian och spelade golf. Eller spelade, vi stod och slog på ranchen, va kul =)
På fredag ska vi på påskmiddag hos Johannas mamma och pappa, ska bli väldigt trevligt :)

Nu ska jag snart åka på jobbet, mindre skojj, med tanke på att det är sååå fint väder ute, men men...så är det ibland.

tråkigt inlägg men va fasen...Hears senare....

RSS 2.0