massa träning och massa annat skojj =)

Idag har jag börjat träna på Friskis&Svettis gymmet :) Va jätte kul och gick bra.
Så nu blir det träning så fort jag inte jobbar hela dagarna :)
Ikväll ska jag även lira innebandy med Slagga&Freddans jobb. Va typ 100 år sen jag lirade nu, så det ska bli super roligt!!!!

På fredag blir det After Work igen. Jag, Elin och Freddan ska dit och käka och ha kul. Farbror Fläsk underhåller så det lär bli röj som faan ;)

Nu ska jag städa undan lite här hemma innan jag ska iväg igen...

Hears!

nyklippt

  
före..................................efter


ÄNTLIGEN fixat frillan igen, va juh ett tag sen :) Känns väldigt skönt!
Ska snart gå till Mattssons och gå ut och gå med MAX...mysigt!

Hears senare...

Loooong time....

Har ett helt nytt vardagsrum nu, eller nytt och nytt. Samma möbler och så, men det är om möblerat, nya blommor är köpta och så :) Det är sååå fint. Imorn ska jag titta på nya gardiner och nya ljus.

Verkar även som att snön och kylan har kommit för att stanna ett tag, vilket uppskattas mycket :) Är så mycket ljusare ute nu på dagarna.

Igår införskaffade vi ComHem medium med alla Canal + kanaler också. Så hoppas vi får boxern på fredag. Så nu kommer vi ha massor med nya kanaler att glo på :)

Ska även börja gå ut och gå med Mattsons hund Max på dagarna/kvällarna när jag inte jobbar. Anna är juh höggravid och så har dom Oliver på 2 år som också behöver mamma och pappas tid. Och så är juh Jeppe mycket borta och spelar matcher på kvällar/helger och tränar på dagarna. Så det ska bli kul att vara hundvakt ibland :)

I Mars åker jag hem till Sundsvall i en vecka....längtar som fan. Saknar brudarna så jäkla mycket. Malla ska ha 30års fest, och det lär inte gå av för hackor :)

Näe, nu blir det lite TV tittning innan jobbet.

Hears!


uppe med tuppen

Ja, det kan man lugnt säga att jag va idag.
Michaela ska juh åka hem idag. Så hon klev upp och skulle åka vid halv åtta. Vi sa hejdå och hon gick. Sen kom hon tillbaka en stund senare...bilen startade inte. Vi fick gå ut och fråga alla som skulle åka till jobbet om nån hade startkablar. Tillslut hittade vi en kille som hjälpte oss. Fick försöka flera gånger innan det tillslut fungerade. Men jag är lite fundersam, för det lyser en lampa där det står Check engine (kolla motorn) Så egentligen ska hon inte köra med den där bilen innan en verkstad kollat vad som är fel. Får se hur det blir efter skolan. Skulle juh inte vara så bra om motorn skar på väg hem till Sthlm :(

Nu har jag gjort världens godaste frukost, ägg, rostade mackor, oboy, fil och flingor. mumma

Tror inte jag ska gå och lägga mig och sova nå mer nu, lägger mig nog på soffan och tittar på Alpina världscupen, Super G istället.

Hears!

Hängig.

Ja, har vart hängig hela veckan, ont i halsen, huvudet, öronen, täppt i näsan :( Hatar verkligen att vara sjuk.
Har iaf haft sällskap hela veckan av Michaela. Vi har typ sovit till 1-2 på dagarna sedan bara slappat i soffan. Men kännde att jag behövde en riktig vila, så jag blir helt fri från halsont osv....

Imorn åker Michaela hem till Sthlm igen..känns inge kul alls. Men jag får åka och hälsa på henne där och hon kan juh komma och hälsa på mig :) kommer sakna dig som faaaaaan!!!!!!

Imorn ska jag försöka städa lite iaf innan Christian kommer hem igen på lördag. Får se hur pigg jag är. Annars blir det till att titta på Lets dance iaf :)

Gonatt!!

Helgens bravader!










Snö och myskväll

Ikväll blir det myskväll med god mat och vin med Johanna.
Hon kommer och hämtar mig när hon slutat så ska vi åka och handla. Sen blir det hem till mig igen och laga mat och så :) Ska bli kul.

Igår kom det lite snö, eller lite & lite, det kom stora "lovika vantar", men det var nån plusgrad så det blev bara slask av alltihopa. Men nu så vräker snön ner så nu kan vi hoppas att den lägger sig, för nu är det iaf närmare noll gradigt.Tjohooo äntligen snö :) (men den försvinner väl lika snabbt som den kom)

Hears senare....

60849-144

Tjohooo

Ska snart åka till jobbet igen efter 4 dagars ledigt. Skönt och börja med en kort dag (17-22)
På lördag kommer Michaela hit, ska bli grymt kul. Blir middag och fest hos Johanna. :)

På söndag har jag och Michaela mycket att göra, massa packning och grejjer. Ska bli kul men samtidigt jobbigt/stressigt. Måste hinnas klart på söndag även. Men det kommer gå super bra :)

Hears

60849-124

Storstädning!

Nu blir det till och städa bort julen. Ska byta gardiner, dukar, lampor ja allt ska bort och nytt ska upp.

Hears!

Saknar Er!

 + alla andra hemma i Sundsvall!

Men vi ses snart igen...hihi

Utvilad&mätt

Är sååå skönt att gå och lägga sig en timme eller två efter jobbet. Är som en ny människa nu. Har precis ätit köttsoppa också, gick juh tyvärr och la mig vrålhungrig, så jag har drömt om mat hela sömnen..haha, men nuså är jag både mätt och utvilad.

Har beställt hem Frölunda-Färjestad på web-TV ikväll, så nu blir det hockey för hela slanten :)

Hears...

2007

Det spås att 2007 ska bli rekordvarmt, om det stämmer skulle det juh vara underbart :) Längtar iofs till vintern och snön nu, men den verkar juh inte komma. Så det kan få bli vår snart istället!!

Har precis kommit hem från jobbet och ska lägga mig och vila lite. Sen tror jag att jag ska plocka bort julen om jag orkar. Annars gör jag det till helgen. Har långledigt lör-tis så det ska bli skönt.

På onsdag åker Christian med laget till Ryssland så då kommer min darling tjej hit, då ska vi fixxa massa saker och ha massa skojj :)

Näe, nu skaja vila lite...hears!

Våra nyårsraketer :)


60849-15960849-15860849-15760849-15660849-15560849-15460849-153
60849-160

RSS 2.0