Omgjort!



ballisenHejhej!

Idag har jag vart och shoppat möbler och grejjer till balkongen.
Är riktigt nöjd faktiskt :) Är bara lite blommor som saknas nu, sen är den fulländad!

Annars har jag inte gjort så mkt, städat och plockat lite här hemma. Imorn blir det stor städning och en löp runda.

Crippe har juh åkt på läger nu och kommer inte hem förräns på torsdag, så då får jag passa på att få undan lite så vi kan umgås hela helgen och inte behöva tänka på nått annat :)

Heras!

I´m back...

Tjoo...

Yes, nu är jag tillbaka i Karlstad och även här på internet :)
Helgen har spenderats i Sthlm. Var på Grönan i fredags med Christian och Jocke. Var roligt, men inte alls lika roligt som på Lisseberg..men men det fick duga :) Åkte iaf allt som gick att åka och spelade på de flesta maskiner och 5-kamps lekar.... :)
Lördag var vi på Skansen och tittade på alla roliga och fula djur..haha...
På kvällen var vi på Globen och tittade/Lyssnade på Eric Clapton. Ojojojoj...vilken guitarr lektion man fick..huuga. Vi hade hur bra platser som helst, rad 7, parkett, mitt framför scenen :)
Idag har vi strosat runt lite på stan och kollat läget.

Nu har även Slobban kommit ner till Karlstad, tog m han i bilen från Sundsvall i torsdags. Gick hur bra som hellst, han låg och sov i baksätet hela vägen och var hur duktig som hellst :) Go kissen min :)

Som sagt, nu kommer jag försöka skriva litegrann varje dag så.....på återseénde!

Hears!

sjukling..

ablämabläm.....

Som ni flesta vet så bor jag ute vid havet i en stuga under sommaren, därför jag inte skrivit så mkt här på sista tiden. Är hos Janie nu och ska på party hos anna-lena. Jag ska iofs va nykter idag för jag äter penicilin och har halsfluss :( så jävla typiskt när man börjat jobba och gatufesten knackar på dörren! men men...nån dag kan man va nykter..hehe

hears!


RSS 2.0