Snöskottning ala Hodden....

60849-9460849-9360849-92

Vilken snöig dag i Sundsvall

Stod i mitt horoskop idag att jag skulle skriva ner allt jag gjorde idag..så här kommer det....

Måste säga att jag hunnit med väldigt mkt idag :)
Åkte till mitt gamla jobb imorse vid 11 och hälsade på lite, sedan ner till stan och hämtade Anna-Lena. Vi for vidare till LoFoto och framkallade massa bilder =)
Efter det så åkte vi till Bite Lina och käkade pizza buffé...va såååå gott. Längtar verkligen till Bite Line när jag är nere i Karlstad. Grymt goda pizzor men mest av allt, världens bästa taco buffé.
När Anna-Eva slutade gick hon och jag på stan i snökaoset. Köpte massor med Halloween pynt som vi ska pynta upp hos Westman på lördag och så hann vi med systemet också.
När Anna-Eva for iväg hemöver så åkte jag till Janie på kalas, där bjöds det på Glasstårta och massor med kakor och bullar...mumma. Efter det var det dax för träning med mitt gamla lag...sååå kul och träffa alla, längtar så mkt till lördag då jag får träffa alla hela dan/kvällen då vi ska ha partajj =)

Nu har mamma och jag vart ute och skottat så nu blir det fika tajm.

Hörs imorn igen så får ni höra mer om mina bravader, om det passar..haha =)

Ja ser det snöar...



....det var väl roligt, HURRA!! haha....och det är inte lite snö som kommer heller... =)

Är juh hemma i Sundsvall nu och hälsar påen vecka...ska bli såå kul. Ska snart åka till Anna-Lena och hälsa på. Vi ska bla åka till LoFoto och framkalla massa kort, äta mat och surra skit...sen ska jag möta Anna-Eva på stan och ikväll är det innebandy som gäller...tjohoo =)

återkommer senare....




Ja ser det snöar...
haha, fel datum inställt på kameran...

Vilken möbel är jag?

Gör testet på:
http://www.ikea.family.ikea.se/ikeafamily/jsp/polopoly.jsp?d=226&a=1455




Jag är matbordet NORDEN!

Matbordet NORDEN är en social, mysig, bullrig, matglad och underhållande person. Många personer lutar sig mot NORDEN, och matbordet växer av det. Därför upplevs ofta NORDEN som en klippa i umgängeskretsen. NORDEN tycker om fester och kalas. Matbordet är inte rädd för att ta plats, men det uppskattas inte alltid av alla. I små utrymmen kan det bli konkurrens om uppmärksamheten.

Matbord är levnadsglada och gillar att styra och ställa. Men innerst inne är alla matbord känsliga personer. De känner till exempel ofta dåligt samvete över alla vänner som de inte hinner träffa tillräckligt ofta, men de är inte beredda av ge avkall på något annat. En typisk "både-och-människa" alltså. Sorg drabbar ofta NORDEN extra hårt. Ett matbord bör därför tänka särskilt på att tillåta sig vara ledsen när hon känner så. Uppdämda matbordskänslor är inte att leka med, inte sällan slutar det med dyra terapeuträkningar.

 
Karriär
Eftersom de sällan sätter karriären i centrum når de inte heller yrkeslivets högsta höjder. Men många matbord når ändå till mellanchefsnivå på grund av sin sociala förmåga. Vanliga matbordsyrken är lärare, projektledare, fritidsledare, krögare och regissör.

Relationer
En NORDEN blir knäsvag, får häftig andning, tunghäfta och nervositetsfläckar på halsen av sittkudden PÖSIG och hallspegeln RISKA. De som vill ha ett lyckligt och tryggt äktenskap bör dock satsa på fåtöljen BARKARBY eller TV-stället OBSERVATÖR eftersom de kompletterar varandra mycket bättre. NORDEN är ofta bästa vän med golvlampan SKYAR. Deras diskussioner är av den arten att de skulle kunna ges ut i bokform oredigerade.

BOMB HOT!!

Helt otroligt!! Man ska tamefan va med om allting! Idag under matchen Färjestad - MoDo fick man utrymma arenan som var under  BOMB HOT.
Utrymmningen gick jävligt bra måste jag säga, folk gick lugnt och sansat ut...så ingen panik uppstod. Men jag måste säga att folk är ändå puckade. När dom kommit ut så stannar dom typ 1 meter utanför arenan..vi sägar att OM nått skulle hända då...då strycker man juuh med iaf om man står så nära. Men tillslut fick polisen ordning på allt och folk forslades vidare bort från arenan. Stackars spelarna fick sitta i B-hallen i full utrustning och MoDo spelarna i spelarbussen i full utrustning. Där fick dom sitta i 2 timmar innan dom sa att dom fick åka hem, UTAN sina vanliga kläder, nycklar, pengar, telefoner, ja allt. Jag fick hämta Crippe med taxi och där kom han i hela sin utrustning och 1287 papparazzi fotografer efter..haha, va lite komiskt måste jag säga. Men mest synd är det om MoDo spelarna som fick ta flyget hem i alla hockeygrejjer..utan sina saker och kläder. stackarna!!


BOMB HOT!!

Näe, nu är det bara att vänta och se om dom får fast den som ringt och hotat och om matchen ska spelas klart eller inte.....
Återkommer!


Bowling & After work!


hahaha =)
Har nyss kommit hem från en kväll med GolfKlubben här i Karlstad. Följde med Michaela på hennes jobb fest! Va först Bowlig på Scoore...och självklart vann jag juh =) hehe...168 poäng på en serie..*ganska nöjd* hihi...sen gick vi vidare till Blue Moon Bar och efter work, med god mat och dryck. Och tro på faaan att det var SMALARE ÄN THORD som va där och underhöll...tjohoooo...så jävla grymt BRA!!!!! Hade sång/skrik tävling mellan alla bord..och vilket bord vann? JO SJÄLVKLART vårt!!! MOHAHAHAAA man ska va grym jämt vettu.....tur man ha vart med förr så så man vet hur det går till..hehe =) Säger bara ÅRE ÅRE ÅRE!!!!!! Bara att ladda tills sista april nästa år då vi kör igen...hihi!!!kjg

Näe nu blir det IDOL för hela slanten!

Hears!

Jobbene & parteneeeee.... =)

Tjohoooooooo =)

Idag har jag fått ett vik på mitt ICA....så nu har jag fast schema med fasta tider...sååå underbart!!!! Ledig alla måndagar och lördagar..Kungligt!!
Så Jag, Michaela och Marie har firat idag med vin, grönsaker, chips och dip och så klart Geni2 och Fia med HUTT...haha...sååå kul =)
Imorn ska jag följa med Michaela på hennes jobb fest. Blir bowling vid 15 sen nånting på Blue Moon..längtar! Ska spöa alla i bowling *yeah* mohahahaha...
Crippes föräldrar kommer imorn kväll också...ska bli trevligt med lite besök!

BELLA! Jag har laddat hem din favvo låt som du sjöng typ HELA förra året: "Sug min rock´n´roll *piiip* så får du en femma......."  Den SKA spelas på rockfesten...mohahaha =)

Gonatt nu allihopa..hears!

Massa skojj =)

Nuså, har jag börjat lära mig hemsidan som jag ska sköta =) Går segt, men frammåt. Fick alla uppgifter om allt idag så, då var det bara att sätta igång o lära mig! Är faktiskt riktigt kul =)

Imorn blir det hockey igen, va ett tag sen jag va på en hel match, har vart så mkt träning och jobb så jag har missat antingen början eller slutet. Men imorn så =)

Börjar även längta sjukt mkt tills nästa vecka då jag ska hem och hälsa på....pratade med Räkan idag också, så hon kommer också på hårdrock/Halloween festen den 4:e :) Bra va??!!!!!!!! hihi....




Vilket skämt!!

Faan asså vad jag vill vara hemma och rocka med brudarna idag till IDOL...kommer ihåg ifjol när det var rock tema...jag, Bella, Janie och Anna-Eva va hemma hos mig och käkade tacos och hade rock kväll...va så grymt roligt :) :)

Idag tycker jag att Cissi, Snäckan och självklart Marcus va BÄST!!!!

Nu har Malla äntligen fixat msn också...sitter och pratar med henne nu..hihi....

Imorn är det match dax också...så nu är det ladda som gäller!!

______________________________________________________________________

Men va faaaaan hur kunde detta hända??? Snäckan ut ur IDOL??? Vad är detta??? Herreguuud...han sjöng juh den bästa låten av alla...ALIVE rockar fett!!!!!

Ny färgad!

60849-88

Va juh hos Maria Windh (en tjej i laget) igår och färgade håret. Är såå grymt nöjd :) Blev precis som jag ville. TACK! :)
Nu sitter jag bara och väntar på att IDOL ska börja, är juh ROCK tema idag :) tjohoo...
Är även klart nu att Malla ska förja med på IRON MAIDEN. Pratade med Kusin Mattias idag och vi får bo hos han(om det blir att han flyttar dit) eller så hos hans svär mor...så nu är det löst iaf :) Längtar mer och mer hela tidern!!!!!!!

60849-87

Hears!

Iron Maiden!!



Nu är det bara 1 månad kvar tills jag ska på Iron Maiden i Globen :) Ska bli så jävla roligt!!!

60849-84

60849-85

60849-86

Imorn ska jag till Windh och färga håret....ska göra nått helt nytt :) Spännande!

Näe nu blir det att lägga sig i sängen och glo på nån film.

Natti..heras!

miffon piffon

hello allihopa!!

Idag har jag och Janie haft en sån där rolig dag vid webkameran igen..haha...skrattat och funderat en massa :) skoj skoj...Längtar så jävla mkt tills jag ska åka hem och hälsa på aklla mina brudar :)

Har även vart på träning idag, va väl rätt så kul...men kan vara seriösare tycker jag. Så skärpning...

Imorn blir det Boda Borg igen :) Jag och Crippe tänkte ta en tur dit och leka lite..hihi...

Har inte så mkt mer att skriva om just nu..känner mig alldeles tom i skallen och lite små less...men men lite sömn på det här så är man nog pigg och glad imorn

Heras!


Dagens..allt...

Dagens klantarschel: Janie
Dagens födelsedagsbarn: Crippe
Dagens roligaste: Touse, enligt Janie :)
Dagens strömavbrott: Hos Bella mitt under IDOL omröstningen
Dagens arbetare: Anna-Eva
Dagens hemvändare: Anna-Lena
Dagens ord: Tido...
Dagens gotta: Ranch dip, morötter & paprika
Dagens skratt: Kungafamiljen på Hey Babberiba
Dagens TV-program: IDOL
Dagens pyssel: Städa/Tvätta
Dagens mest besökta sida: www.youtube.com


Näe nu måste jag väl gå o sova lite..upp tidigt imorn för färd mot Mariestad och match mot Lockerud!!
Håll Tummarna!


Hard Rock..Hallelujah :)

Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
Överlägsen låt :)

Kan även meddela att jag är sååå GLAD :) Brudarna hemma har fixat så det blir Hårdrocks fest den 4 November :)

60849-79
Janie e en pudelrockare..haha :)

60849-77
MsAlle & Touse rockar i Åre :)

60849-75
Bella under Idol ifjol när det var Rock tema :)

60849-78
Några mer sansade brudar..haha

60849-76
Dom RIKTIGA Hårdrockarna i Backyard Babies Nicke Borg & Dregen samt Crippe *yeah* :)

C Ya, ROCK ON :)


Länge sen sist!

Ojoj, nu va d ett tag sen jag skrev. Men har haft så mkt för mig hela tiden, men nu så :)
Längtar så grymt mkt tills jag ska åka hem o hälsa på :) Få vara med mamma o pappa och alla mina brudar!!! Tjohoo :)

Ni som tittar på Desperate Housewives, har bara en sak att säga: Det kommer hända såå mkt framöver så ni anar inte :) Det är sååå spännande. Har sett hela säsong 2 och 2 avsnitt på säsong 3 nu och längtar bara tills jag kan se nästa avsnitt...hihi, synd att Sverige ligger så mkt efter USA. Men så ni vet, det är mkt att se frem emot :) Ska inte avslöja nått här..hehe

Imorn blir det kvälls jobb tyvärr, så missar vår 2a seriematch och FBKs match..men men, skönt med päning, lär behövas när jag åker hem :)

Näe, nu skaja lägga mig o se på BECK!

Hears♣




RSS 2.0