Skadeglädje - Den sanna glädjen!!!!!

Känner mig väldigt lat med skrivandet just nu. Har egentligen massor att skriva, men har inte orkat. Men nu så.......Hade fest här hemma, jag, Crippe, Michaela, Christoffer, Slagga, Freddan, Mattsson & Danne. Hur jävla roligt som hellst. Massor med olika drinkar, bla Hjortronsprit. Nån som provat den nån gång?! Var riktigt god(om man nu gillar hjortron). Iaf, när vi skulle åka iväg med taxin, tro på fan att grannjäveln här nere har ringt SECURITAS!!!!! Vilken jävla nolla. Men mötte dom bara i dörren och jag fråga va fan DOM gjorde här och dom sa att nån ringt och gnällt...synd sa jag, sen drog vi, så d gick juh bra...haha!
Hyresvärden va iaf här igår och berättade att han frågat dom andra grannarna om dom blivit störda och det hade dom INTE. Så det är så, att CPgrannen verkligen hatar oss...haha...men nu fick klantskallen en räkning för att han ringt Securitas och tvingat ut dom på utryckning...mohahahahahahaha....älskar skade glädje! Det värsta va att han hade ringt första gången HALV TIO. Dom kan inte leva ett bra liv, våra grannar. Mohahahahahahhahahahahahahahahahahahahaa......Jävlas sopa!!

Kan även inte fatta att det snart är julafton...har haft 10 plus grader här idag på dan och nu när vi for hem från matchen var det 8 plus, klockan 22 på kvällen. Helt sjukt. Vart är SNÖN????

Justja...den 11 december kommer Anneli till Karlstad och hälsar på. Eller hon ska ner med jobbet på tisdag, fast hon åker ner redan på måndag så vi kan träffas och kanske göra stan lite :) Ska bli grymt kul. Längtar!

Näe, nu skaja ta en snus och bara njuta på grannens bekostnad..mohahahaha...skulle även vilja gå ut och klippa av deras belysning som dom har i granen ute på deras baksida..men vafan, jag är juh en sååå snäll tjej. Eller inte?! hihihi.....

60849-124

Hears!!

Pepparkaks bak :)



60849-119

60849-120

Mumma mumma mumma :)
Nu blir det till att äta mkt pepparkakor med "mögelost"-röra :)

Malla/Touse helg och Iron Maiden i bilder

60849-106
After Work på BMB

60849-108
60849-109
Touse/Malla

60849-110
Anneli/Malla/Touse på väg till Globen

60849-111
Ny T-shirt och drinken i högsta hugg

60849-112
Malla på G :)

60849-115
Anneli/Lasse laddar för konstert

60849-116
Rock on, under konserten :)

60849-117
Publikhavet (dålig skärpa dock)

60849-118
Guitarr solo *yeahh*

60849-114
I tunnelbanan på väg till Söder....

Gå inte att beskriva denna helg i ord, men jag ska försöka

Den här helgen har varit den bästa helgen på väääldigt länge :)
Först kom Malla i torsdags, då blev det hockey FBK-Timrå...grymt kul. Sen på fredag var det stan för hela slanten. Shoppade, åt gott och strosade runt en massa. Efter det var det hem och softa lite och duscha och byta om innan det var dax för After Work på Blue Moon Bar. Va grymt kul. Jag, Malla, Freddan, Robert och Santos. Det bjöds på tacobuffé och öl/cider för 29 kr. När det var slut gick vi till Freddan och partade vidare...så jävla roooligt. På kvällen/natten var vi på Arena och dansade och sjöng tills jag tappade rösten helt och hållet..haha.
På lördag var det dax, ÄNTLIGEN, det man längtat till sen i våras. IRON MAIDEN. Jag och Malla tog tåget till Sthlm, var framme halv 4. Åkte till Michaela där vi skulle sova, där var det släkt middag. Så vi fick träffa hela släkten...mkt kul. Så vi bytte om och fick lite vin och grejjer(som Malla sa Hassibassi, haha) innan vi tog tunnelbanan till Globen. Träffade Anneli och Lasse där så vi gick och tog oss några öl och så innan det ROLIGA började!!
Fy Faaaan va bra det var....jag och Malla rockade loss som faan hela tiden. Men mest av allt när dom drog igång dom gamla klassikerna som. Fear of the dark, 2 minutes 2 midnight osv....och som sagt, jag hade ingen röst i fredags...hur tror ni jag lät efter konserten..haha...ännu värre. Men det var det värt!!


Återkommer med bilder mm senare______________________________________

Nu ska jag byta till Julgardiner och pynta lite så här mitt i natten...
Hears!

mohahahaa....

....jag är sååå duktig :)
Kom inatt på lösenordet, så nu är jag tillbaka på min vanliga msn/mail :) hihi

Nu ska jag och Malla ut på stan och kolla läget!

Hears!

klant, klant, klant

Ja, det kan man lugnt säga att jag är :(
Jag har glömt bort mitt lösen till mailen och msn...F U C K !
Har gjort en ny nu: [email protected]
Ni kan juh använda den så länge till jag kommit på lösenet.(om jag nu gör det vill säga!!)

Snart kommer Malla :)


Toppen dag!

Hejhej..
Idag har jag varit grymt duktig :)
Städat och donat i hela lägenheten...så nu är det skinande rent..hihi.
Ska åka iväg på jobbet nu och jobba till 22.15. Skönt och börja sent, men tråkigt att jobba kväll. Menmen...så är det.
Imorn ska jag hämta Malla på tåget vid halv 5, längtar jätte mkt :)

Näe, nu måste jag åka..hears senare!

Vill ha snö!

Jag saknar snön...Kommer aldrig nån snö här nere :( buhuu...
Mycket mysigare med knarr under skorna när man är ute och går, ån tråkiga vattenpölar. Får hålla tummarna på att snön kommer snart =)

På torsdag kommer Malla hit ner till mig. Då ska vi gå lite på stan och sen kolla på FBK-Timrå..ska bli väldigt kul och spännande. Sen på fredag blir det kanske mera stan och sen kanske en utgång på kvällen.
Har bokat tåg idag så på lördag åker vi till Sthlm kl. 12.26 och är framme 15.30. Då blir det direkt till Michaela där vi ska sova sen in till stan igen och vänta på Iron Maiden. Lär bli nån öl/cider med Anneli och Lasse innan också. hihihi....

Imorn börjar jag jobba lite extra på Stadium, även det ska bli grymt kul. Tänkte kombinera det med viket på ICA. Behöver alla pengar som jag kan nu, har juh bokat resa till Miami den 28 Juni och därefter kryssning i Karibien 30 Juni-7 Juli tillsammans med Crippe, mamma o pappa. :)
Så tyvärr kan jag inte vara med på Gatufesten nästa år tjejer :( Ni får klara er utan mig....

Nu skaja vara som gamtanterna och spela lite Bingo Lotto.

Hears!

Miss i Nassen...

Toan är fixad och jag har hunnit vara på Nöjesfabriken =) Riktigt bra där asså...hårdrocks bar, shlagerbar och "vanligt" dansgolv. Så det var kul. Nu ska jag sova tänkte jag =)

Gonatt!!

Då var det dax igen.......

.....har en snubbe här nu IGEN som rensar stammen/avloppet....
Helt sjukt. Hade vatten hela badrummet idag igen. Så jävla less. Som tur var hade dom Jour i helgen så dom är här nu och grejjar. Men det är tydligen ett mysterium. För dom hittar ingenting :(
Hoppas det löser sig snaaart. För jag har fått gå ner till SUR grannen ocg lånat toan en gång redan. haha...surare får man leta efter. herreguuud!!! Mer leénden åt folket, TACK!

Nu ska vi ta oss en till Baccardi Melon =) Skål! (en liten tröst iaf)

Hears!

Hemma igen....

Nu är jag äntligen framme i Karlstad efter en väldingt lång tågfärd + lång väntan i Sthlm....
Nu blir det TV tittning ocg sängen..jobb imorn.

Hears!

Tågsurfning!

Underbart att man kan sitta och surfa på tåget...tiden går så mkt fortare då =) Har nu åkt i 2 timmar...känns som jag nyss klivit på. Synd bara att det inte är X2000 från Sthlm till Karlstad :( men men...får sova den biten.

Imorn börjar jag jobba igen..har juh vart ledig ett tag nu. Ska bli skönt att få ha ett fast schema och veta exakt när man ska jobba.
Till helgen ska vi spela DM också, ska bli kul :)
Och helgen efter det blir det Malla/Touse helg i Sthlm med Iron Maiden och massa annat skojj =) *längtar*

Näe, nu skaja surfa vidare, återkommer ikväll när jag kommit hem

Heras!

Halloween/Hårdrocksfest i Sundsvall =)

Tjohoooooo....grymt kul fest igår =) Så grymt kul och träffa alla mina brudar igen...alla var snygga och glada, som alltid =) Har iaf hur ont i nacken och ryggen idag efter allt dansande och headbangande...hahaha, men det var det värt.
Extra kul att alla(nästan iaf) hade ansträngt sig så mkt och klätt ut sig..hihi
Ni kan juh skåda här nedan hur vi såg ut....

Imorn åker jag tillbaka till Karlstad igen...längtar efter Christian och Slobban...men kommer nog va ledsen när jag åker, för kommer inte träffa brudarna nå mer det här året :( TUR det finns mail, telefon och MSN iaf..


brudarna
Brudarna =)

hah
Anna/Touse

dansdax
Dansdax =)

alle/anneli
Anna-Lena/Anneli

rosa
Rosa, helt klart snyggast för kvällen

westman
Westman, Även hon hur snygg som hellst

60849-95
Touse


grönis
Anna, med spindel på ögat

bella/touse
Bella/Touse

touse/alle
Touse/Anna-Lena


Näe, nu skaja se lite på TV inna jag ska sova...hears!

snart, snart.........

hihi....ja d stämmde juh bra på dig också Idha =) och, jaaa...ska bli grymt kul på lördag!!!

Idag har jag vart på stan med Anna, Janie och Anna-Lena..va skojj. Fikade på Charm och shoppade lite mer halloween pynt =)
For efter det till Söråker och hälsade på Gabriell med familj. Va hur skojj som hellst. Gabriell e juh sååå söööt =) Bjöds på Kladdkaka som Filip bakat...mumma.
Nu ikväll har jag och mamma ätit tacos och tittat på hockey.
Imorn blir det idol och vin kväll hos Bella. Vi ska bara mysa och surra i massor...längtar!!!!!!!

På lördag blir det som bekant Halloween/Hårdrocksfest...så ni som vill/läser detta kan komma till Anna-Eva först och fixa och dona och förstarta =), innan vi far till Westman vid 5 tiden och pyntar upp där....

Nu skaja se lite på TV och sen sova så det blir fredag nångång =)

Hears!!

RSS 2.0