vilken röta!

vad ska man säga om sverige? ingen av stjärnorna kan göra nånting. bara massa "ballong-bollar" hela tiden! va fan nära att byta medborgarskap till finland eller nått annat land...huuu....jävla tur bara att Ljungberg fick in den där nicken.

Men men, nu är vi iaf med i VM igen. Så bara ta nya tag och spal bollarna efter marken så kommer det nog gå bättre mot England och kanske en 8-dels final.

Imorn åker vi iaf hem till Sundsvall. Direkt efter Crippes träning åker vi och plockar upp Slagga som ska åka med oss hem och kör norrut till underbara Sundsvall och alla mina brudar :) tjohooo....
Bella kommer redan imorn och ska bo med oss ute i stugan :) :) :)

Ska ha grillparty på lördag och det längtar jag grymt mkt efter, hoppas det blir fint väder! Som det ser ut nu så är det:

*Jag
*Crippe
*Jocke
*Bella
*Malla
*Anna
*Anna-Eva
*P
*Westman (Ev. efter nått bröllop)
*Camilla (Kanske)
*Rosa (Kanske)

Ska ta med mig datorn hem också så vi har massa musik att lyssna på :)

Nu ska jag lägga mig och se nån film.

hears!

OCH SES IMORN BRUDAR!


Ladda!

Ja, för ikväll smäller det igen. Sverige-Paraguay. Börjrar redan bli nervös...huuu....tänk om dom skulle förlora eller spela lika igen.... :( Näe, nu är det bara glada tankar som räknas! På med Sverige tröjan och skrik utav bara faaaan :)

Hejja hejja hejja Sverige :)

Nu ska jag åka och prova ut storleken på det nya match stället. Sen kanske det blir ut till beachen :)

hears!

Trevlig kväll i värmen.



Hejhej.

Idag är det inte lika bra väder som d va igår..men lite skönt med svalare väder också. Så idsag blir det lite städning och rensning av kyl och skafferi. Vore inte så kul att komma hem i Augusti och hitta massa möglad mat. Bläää....

Lär bli en och annan fotbolls match idag också.surströmming

Igår var vi på Surströmmings skiva hos Slagga. Var mkt trevligt. Slank iaf ner en surströmming, sedan åt jag hamburgare :) Klockan 21.00 var det fotbollsdax. Brasilien-Kroatien. Ena killen som var med är tillsammans med en brasiljanska. Hon var jätte trevlig och pratade massa. Hon förstod även svenska, men svarade på engelska. :) Lärde oss massa nya ord och grejjer :)
Va kul att få se på riktig fotboll också, synd bara att det inte blev fler mål, men huvudsaken att dom vann iaf :)

Till fotbollen åt vi jordgubbar och glass. Det bjöds även på en äkta brasiljansk dring, Naranja. Den var grymt sur, men mkt god :)




jordgubbar

Nu ska jag gå och äta nånting.

hears!







I Love Summer!

60849-12


hejhopp i värmen :)

idag har jag, Crippe, Michaela och Christoffer vart och solat och badat på Bomstadsbadet. Helt underbart :) Vi var i och badade i säkert 20 minuter, spelade fotboll och simmade och lekte...man blir som ett barn igen...hihi.

Nu ska jag åka på träning, sen ska vi till Slagga på surströmming och titta på Brasilien matchen :) Får se om jag tycker om surströmming, men man kan juh alltid prova. Annars får jag väl äta grillkorv eller nått :)

hears!



60849-11

Första doppet!!

Tjohooo.....d e så himla underbart ute nu :)
Och idag kom första doppet i älven....lite så där halvkallt, men d va d värt. Så skönt att lägga sig på filten sen och torka i den härliga solen :)

Nu ska vi gå ut och lira lite fotboll.

hears senare!

Första doppet!!

Tragiskt!

Vilket skit!
Vilken tragisk match!
Ja, vad ska man säga om gårdagens match mot T&T?
Hoppas för guds skull att Sverieg skärper till sig och vinner mot både Paraguay och England. Bara att hålla alla tummar som finns!

Snart ska jag iaf fara ut och sola och kanske bada lite. E sjukt varmt ute idag :) *lovely*

Höres senare...


Sommar, inline hockey, grillning, fotboll!

Yes.

Idag börjar allvaret är Sverige i fotbolls VM. Gud vad man längtar :)
Michaela och Christoffer ska komma hit och grilla och se fotboll, kanske slinker ner en och annan drink eller cider :)

Men innan det ska vi åka på Bergvik och sen kolla när Christoffer spelar inline hockey match. Efter det blir det inhandling av kvällens intag. Mat, dryck, chips, karra....ja, allt gotta :)

Just nu är det 22,7 grader varmt i skuggan här *lööööv it*



Börja ladda nu :)

hears senare!

FlaggStångsKnoppsFörgyllarLärling!

åhh..herregud. Man ska vara med om mycket. Just nu sitter jag och pratar med janie på msn och hon skrattar så hon håller på att dö..haha. Hon är för rolig :) Nästan lika rolig som hon var när hon kom hem från krogen för nån vecka sen när hon satt och pratade med sig själv framför webbkameran....jag och anna-lena höll på att dö av skratt när vi satt och kollade på henne och lyssnade :) hahahahaha

I helgen var vi i Nässjö på invigning av AJ sportsbar. Var Grymt roligt :) det bjöds på mat och gratis dryck mellan 18-21....ojoj, vad roligt vi hade vid vårt bord. Massa drinkar och härliga skratt :) Sedan kom skumpan och helrören in också. Var även mkt kändisar där. Bla Ståupp komikern Pettersson från Time Out och båda bröderna Lundquist.

I måndag var det första träningen med mitt nya lag. Sååå jobbigt men sååå kul :) Har träningsvärk än..men det är sånt man får stå ut med! :)

Om 9 dagar åker vi hem till Sundsvall, läääängtar sååå mkt :) Hem till mina käääära vänner och min goosis Slobbis! Tjohoo...Det blir grillning och lite party på fredag när jag kommer hem i stugan i Tynderö. Ni är välkommna ni som kan :)

Nej nu ska jag se på Firewall på datorn.

Hears!

RSS 2.0