Underbara segrar & Takida fest :)

Yes! Färjestad vann hemma premiären mot Mora med 7-3. Var så kul att få gå på hockey igen :)
Även Timrå spöade MoDo med 4-1 borta i Ö-vik..haha

På fredag har vi serie premiär mot BK Örnen, ska bli jäkligt kul :)

Ikväll har jag och Christian bara vart hemma och kollat på hockey night på canal + och lite på Babben & co. Tänkte snart gå och sova, för imorn blir det till att jobba =)

Igår var jag på fest hos Slagga & Freddan, lite Takida fest så där, för Takida spelade juh på Nöjes :)

   
   
   

Blev inte så värst mkt Takida, men en hel del dricka..haha. Vi spelade iaf lite basket inne på nöjes och tänkte gå in på erotic mässan, men det kostade fan 200 spänn så vi sket i det. Jag for hem vid ett tiden då gick dom andra vidare på Maxim..haha, vilka dårar alltså. Dom var hemma runt 5 på morgonen, så jag antar att dom hade grymt kul bland alla halv nakna brudar ...haha

Näe, gonatt allihopa!
Hoppas ni har kul på Parken ikväll, Malla & Bella :)

C ya!

Höst!

Gud vad jag Älskar hösten :)
Alla fina färger och härliga kläder. Tänkte gå en höst prommis i skogen imorn och bara njuta av allting :)


Nu ska jag göra spagetti och köttfärssås. Sedan blir det LasVegas på TV innan jag åker till Jyhannas mamma och pappa och ser Färjestads match mot Djurgården :)

Hears!

Extra duktig idag :)

Idag har jag varit extra duktig :)
Har tvättat all tvätt som fanns i hela huset, städat hela huset grundligt. Dammat, damsugit, skurat, tvättat fönster..ja allt :) Fick lite hjälp av Jyhannas mamma också...TACK SÅ MYCKET :)

Ska snart åka iväg och se FBK - LosAngeles KINGS på TV, ska bli spännande. Gårdagens match blev juh extremt spännande på slutet. Krävdes 14 straffar för att skilja lagen åt, TUR att FBK drog det längsta strået :) hihi

Jag har även gjort norrlandstestet på www.norrlandstestet.se och jag är 69% norrlänsk. Gör det ni också :)

Hears!



Sundsvall here we come...again :)

Nu är nästa Sundsvalls resa bokad :)
28 november - 4 december...190 kronor tur och retur..BILLIGT :)
Kommer bli så kul. Brudarna lirar innebandy matcher på lördag, först Ankars sen IBF, sen på kvällen blir det party party :) hihi

Nu ska jag åka till Johanna och sen till hennes mamma och pappa och käka sen blir det att titta på FBKs match på TV :)

Hears!

En hel dag med Innebandy

Imorse klockan 07.30 var jag i Skoghall på samling, för resa vidare mot Arvika och en cup.
Första matchen spelades 9.40 den vann vi med 5-0. Sedan flöt det bara på. Vann andra, tredje och fjärde matchen med 3-0, så det såg jäkligt bra ut inför semin med 14-0 i målskillnad. Meeen där blev det tyvärr stopp. Förlorade semin med 3-1. Riktigt dålig match av oss, iaf i första perioden. Men men...bara att ta nya tag.
Ganska nöjd med min insatts idag iaf, 2 mål och 4 ass och en matchenslirare :) Inte så pjåkigt med tanke på att det var ett tag sen man lirade. :)
Men kan säga att jag tror det blir svårt att ta mig ur sängen imorn, kommer ha en sån fruktansvärd träningsverk. Lixom inte varje dag man spelar 5 matcher. 

Näe, nu blir det till att lägga huvudet på kudden och få mig en väääldigt god natts sömn :)

Imorn ska jag städa och plocka lite här i lägenheten (om jag nu tar mig upp) Sedan på kvällen tror jag det blir elitserie premiär på TV som ska ses.

Hears!

Shopping, prommis och tacos :)

Idag var jag upp ganska tidigt, 10.30..for iväg till Bergvik. Köpte mina två halsdukar jag lagt undan på Stadium.
Gick även till JC där jag lämnat in ett par jeans för typ 1½ månad sen. Dom blev jätte noppiga när jag tvättade dom. Så jag ville att dom skulle ta en titt på dom och höra med Levi´s om det skulle va så. Och så var fallet. Men jag tycker juh inte att det ska ta såå lång tid att få det bekräftat. Det tyckte inte chefen heller som trode att personalen ringt till mig angående detta, så jag fick en skiva som plåster på såren...haha, tackar sa jag. Jeansen går juh lixom endå att använda så :)

Vid 16 tiden kom Jyhanna och hämtade mig för vi skulle gå en prommis. Sagt och gjort. Vi tog med oss all hennes pant och gick till ICA och handlade tacos :) Vid 19 hämtade vi Christian så han också fick njuta av den goda maten :)
Nu har vi precis kommit hem efter lite Rapsody in rock och CSI och lite kortspel :)

Imorn ska jag riva ur hela min garderob och slänga bort allt som inte används. Hör av er om det är nån som vill ha lite kläder :)

Hears!

Min 25 års fest :)

Guuuuuuuuuud vad kul vi haft i helgen. Ville verkligen inte att det skulle bli måndag så vi va tvungna att åka hem..men men, det blev det juh tyvärr.
Men här kommer det massa roliga bilder iaf!

Resan till Sundsvall


Torsdagsfest hos Johnne



Fredag: Handling, förberedelser, fest med släkten & Utgång på Oleary´s




Lördag: 25 års fest i stugan med polarna :)










Så där ja, finns mer roligt på Jyhannas blogg --> http://yoysan.blogg.se
Tack så mycket allihopa för festen och alla fina presenter. Längtar tills nästa gång jag åker hem då vi ses igen och jag får gå på spa :) hihi
Love you!!!!

Me Love Sundsvall

Jaha...då var man 25 då...guuud vad tiden går fort.

Vi har haft en helt underbar helg i Sundsvall :)
Massa fest och massa annat kul. Bilder kommer imorn när vi kommit hem till Karlstad.

På återseende :)

Sällan.....

Sjuk :(
Så jävla typiskt mig att bli sjuk så fort det är nå. I julas var jag dålig, i påskas hade jag över 40 graders feber, frossa, ont i halsen, öronen, ja överallt, nu när jag ska fylla år, blir jag dålig. Vaknade med ett igen täppt öga och ont i halsen :( buhuuu.....

MEN det ska inte hindra våra planer för helgen...ska bli sååå sjukt kul. torsdag, fredag, lördag OCH söndag..hahaha...vilken fest =)

Nu ska jag snart iväg på hockey..FBK-Djurgården, ska bli kul. Ska gå med Jyhanna och hennes mamma och pappa :)

C ya!!!!

RSS 2.0